Clash of the Stars: PPV priamy prenos, livestream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ak ste obľúbencom bizáru, možno vás nadche udalosť menom Clash of the Stars. Práve tu sa stretávajú rôzne osobnosti v tvrdom súboji bez cenzúry, kde sa bijú o titul. Čo robiť, ak sa lístky naň vypredali a vy si chcete tento súboj vychutnať z pohodlia domova? Viac informácií poskytneme v texte.

TV set Foto: Pixabay

Organizácia Clash of the Stars – základné informácie a pravidlá

Clash of the Stars bola založená českým bojovníkom a podnikateľom Tomášom Linh Le Sy a poľskými partnermi už v roku 2021. COTS ponúka zápasy v rôznych bojových športoch, ako je napríklad MMA, sumo, box či kickbox.

V posledom čase sa problematike bojových športovov čoraz viac prichádza na chuť. Niet sa čomu diviť, že fanúšikovia bojových športov si tieto stretnutia nenechávajú usjť. No nie vždy sa po vyhlásení turnaja stihnú zaistiť lístky a viacerým z vás ostávajú len oči pre plač.

Ako sledovať Clash of the Stars naživo: priamy prenos, livestream

Nemusíte zúfať, organizácia Clash of the Stars sa poistila pred takýmito situáciami a pre verných i nových fanúšikov poskytuje viaceré možnosti sledovania zápasu. Okrem toho je program bojového podujatia okorenený rôznymi osobnosťami, livestreami, rozhovormi, hudbou a efektami, energiou a adrenalínom, ale i občerstvením.

Nezabúda sa ani na stávkovanie na jednotlivé osobnosti či zápasy. Aj tento rok si môžete staviť na zápasy či ostro sledované osobnosti šoubiznisu, napríklad cez stávkovú kanceláriu Fortuna. Stačí, ak kliknete na obrázok nižšie a ten vás presmeruje na to správne miesto.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Clash of teh Stars: harmonogram a kalendár turnajov

Hoci organizácia Clash of the Stars nie je na scéne príliš dlho, jej popularita stále rastie. Nasledujúca tabuľka vás prevedie zápasmi minulých rokov až po súčastnosť a ponúkne aj výsledky v druhom stĺpci. Stačí, ak kliknete na podčiarknutý text daného roku a dozviete sa bližšie informácie o zápase.

CLASH OF THE STARS 2022 – 2024
22. jún 2024, Ostrava-Vítkovice Clash of the Stars 8
27. január 2024, Praha Clash of the Stars 7
28. október 2023, Praha Clash of the Stars 6
10. jún 2023, Praha Clash of the Stars 5
11. marec 2023, Praha Clash of the Stars 4
29. október 2022, Praha Clash of the Stars 3
25. jún 2022, Praha Clash of the Stars 2
22. január 2022, Český Těšín Clash of the Stars 1

PPV LIVE: Clash of the Stars naživo, online

Bojové podujatie Clash of the Stars je možné sledovať cez živé vysielanie, ktoré má dobrú kvalitu obrazu aj zvuku. Dostupné je na oficiálnom pay-per-view streame. Ten je prístupný na vysielacej platforme organizácie pod názvom clashofthestars.tv.

Priamy prenos na ClashOfTheStars.TV (predaj, ceny a informácie)

Vďaka priamemu prenosu od Clashu dokážete bezproblémovo sledovať to, čo sa vám ráči. Taktiež si viete zápas spätne pozrieť, pozastaviť či vrátiť na danú akciu. Oficiálny PPV je ponúkaný v dvoch kategóriách:

  1. BASIC za 10 € (249 Kč): ponúka 720 p rozlíšenie a videoarchív po dobu 24 hodín
  2. PREMIUM za 11 € (269 Kč): ponúka až 1080 p rozlíšenie a videarchív až 7 dní

Oficiálny partner organizácie Clash of the Stars: Fortuna

Hoci je oficiálnym partnerom bojovej organizácie práve stávková kancelária Fortuna, možnosť sledovania zápasov neponúka. Na platforme s názvom Fortuna TV teda livestreamy zatiaľ nenájdete. Uvidíme, čo ukáže budúcnosť.

Napriek tomuto deficitu, na nej viete nájsť skvelé možnosti, ako sa zabaviť s rozumom. Môžete si staviť na COTS, či inú športovú príležitosť, kde pri prvej registrácii získate vstupný bonus 70 eur na prvú stávku bez rizika a taktiež aj 44 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash od the Stars 8

CLASH OF THE STARS 8: informácie, dátum, účastníci, livestream

Ostravar Aréna vo Vítkoviciach bude tentokrát praskať vo švíkoch. Nenechajte si ujsť napínavý súboj a boj o titul v strednej váhe medzi F....

Fortuna online žreby na Slovensku

Najlepšie online žreby na Slovensku: na vyskúšanie zdarma

Stieracie žreby online: Zahrajte si ich z pohodlia domova! Poznáte najvýhernejšie žreby na Slovensku? Hrajte online losy od Fortuny, Tiposu...

Online poker na Slovensku za peniaze

Ako hrať online poker na Slovensku za peniaze?

Je online poker na Slovensku legálny? Kde si ho môžete zahrať? V tomto článku sa dozviete všetko o možnostiach ako hrať online poker na...