CLASH OF THE STARS 8: informácie, dátum, účastníci, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Clash of the Stars 8 sa tento rok objavuje vo Vítkoviciach v Ostravar Aréne. Hlavným ťahákom večera je súboj dvoch šampiónov: Filipom Grznárom a Tomášom Križanom. Obaja páni sa proti sebe postavia v súboji v strednej váhe a zabojujú o titul. Okrem ich duelu sa môžete aj na bohatý program.

Clash od the Stars 8 Foto: Fortuna

Clash od the Stars 8 informácie: dátum a čas, miesto konania, prenos

Veľkolepý clash sa uskutoční v sobotu 22. 06. 2024 o 17:30 v Ostravar Aréne vo Vítkoviciach. Moderný a celkom priestranný štadión ponúka miesta pre tisíce fanúšikov bojového športu plného adrenalínu. Tento duel bude vysielaný naživo online (PPV LIVE).

Nezabudnite, že Clash of the Stars je hlavným ťahákom večera hlavne pre to, kto v ňom bude zápasiť. Filip Grznár sa postaví proti Tomášovi Križanovi a budú bojovať o titul, a teda zisk opasku v 2 váhových kategóriách.

Okrem zážitku z pozerania si na zápas môžete tipnúť. Ak budete mať šťastie môžete vyhrať slušné odmeny. Stačí kliknúť na banner nižšie a ten vás navedie správnym smerom.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Filip Grznár vs. Tomáš Križan: kurzy, analýza a tip na víťaza

Clash of the Stars 8 prináša vytúžený duel medzi Grznárom a Križanom, v ktorom si zmerajú sily a víťaz získa titul v strednej váhe. Každý z bojovníkov je osobitý, tak poďme si ich v skratke priblížiť.

Filip Grznár je skúsenejší v oblasti MMA. Je českým bodybuilderom a influencerom, ktorý skúša šťastie v oblasti MMA. Jeho charakteristické tvrdé údery, charizmatický prejav a veľká sila sú zosobnením agresívneho a priamočiareho bojového štýlu. Ten je podčiarknutý veľkými ambíciami v tejto sfére, sebaistotou a fyzickou dominanciou.

Tomáš Križan je oveľa viac pohyblivejší. Vie sa vyhnúť úderom, ktoré prichádzajú od jeho náprotivku a sústreďuje sa skôr na obrannú stratégiu. Nie nadarmo, si Križan vyslúžil prezývku Dynamo.

Je totižto veľmi vytrvalým a taktickým bojovníkom, čo z neho robí silnejšiu osobnosť, akou je Grznár. Z toho nám vyplýva, že by mohol mať väčšie šance na úspech než Filip Grznár.

Chcete vedieť, aký je náš tip na víťaza? Je ním Tomáš Križan s Fortuna kurzom 1,62. Ak si však chcete staviť na Grznára jeho kurz na Fortune je 2,18. Stačí len, keď:

sipka Kliknite sem a stavíte si na Clash od the Stars 8 vo Fortune!

Clash of the Stars 8: program, účastníci a zápasy

Narastajúca popularita podujatia, akým je Clash of the Stars, zaisťuje večer plný napätia, adrenalínu, vzrušenia a boja. Pre jemnejšie povahy je organizácia Clash of the Stars kontroverzná, no o to je viac obľúbenejšia.

Niet sa čomu diviť, že aj preto ponúka zápasy, v ktorých nie je núdza o zábavu a výhry. V nasledujúcej tabuľke vám zhrnieme čo vás 22. júna 2024 bude čakať.

CLASH OF THE STARS 8: PROGRAM, ZÁPASY A BOJOVNÍCI
Zápas Kategória Duel
MMA 84 Tomáš "Dynamo" Križan vs. Filip Grznár
Undeground 61 Michaela "Miss Problem" Dostálová vs. Hana "KrutoHanka" Gelnarová
MMA 93 Patrik "Žralok" Hübner vs. Marek "Datel" Valášek
Box/Kickbox/MMA 93 Václav "Baba Jaga" Mikulášek vs. Sandro Jandejsek
MMA 120 Karlos Menda vs. Radek "Taxi kar" Blažek
Box 84 Martin Kocián vs. Pavel "Snejks" Měsiček
MMA Open Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý
MMA 110 Peter "Kobra" Kuťka vs. Damir "Chorvát" Vukelić
Box 77 Tomáš Podhorný vs. Dan Bayer
MMA Open Jiří "Novby" Bláha vs. Stanislav Lukeš
MMA 77 Samir Margina vs. Jiří Juřička
MMA 1 vs 2

Jan Michálek vs. Lukáš "Bukys" Bukovaz

Jan Michálek vs. Patrik "Corleone" Horváth

Free Prelims (Youtube), livestream a oficiálny trailer COTS

Nasledujúca tabuľka odhaľuje 2 páry duelov v MMA, ktoré budú vysielané aj na Youtube kanáli. Okrem toho si bojové stretnutia môžete pozrieť prostredníctvom Pay-Per-View, ktoré nájdete priamo na stránke Clash of the Stars.

Tam si ho môžete aj priamo kúpiť. Zápasy tak môžete sledovať v reálnom čase a v najvyššej kvalite. Okrem vyššie uvedených zápasov na vás čakajú aj nižšie uvedené.

FREE PRELIMS (YOUTUBE)
Zápas Kategória Duel
MMA Open Christian Nathan Dzaba vs. Jiří "Chára" Charizian
MMA 100 kg Lukáš "Huhu" Procházka vs. Jan Rybka

Pozrite si aj oficiálny trailer k plánovanému podujatiu Clash of the Stars 8 a vytvorte si vlastný názor, či sa oplatí sledovať Clash of the Stars, alebo holdujete iným druhom športov.

Vstupenky a lístky na Ticketportal: Clash of the Stars

Keďže plánované podujatie je doslova na spadnutie, vstupenky sú žiaľ už vypredané. Ak máte záujem o adrenalín v tomto štýle, je nutné, aby ste si lístky zabezpečili včas. Keď sa podujatie objaví v médiách, je zrejmé, že sa spustí aj vlna predaja lístkov.

Vstupenky na toto konkrétne podujatie ponúkala výlučne sieť Ticketportal, kde si môžete nájsť aj množstvo iných zaujímavých akcií. Nákup je veľmi pohodlný a bezpečný. Opakujeme však, že lístky na Clash of the Stars 8 sú aktuálne vypredané.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Fortuna online žreby na Slovensku

Najlepšie online žreby na Slovensku: na vyskúšanie zdarma

Stieracie žreby online: Zahrajte si ich z pohodlia domova! Poznáte najvýhernejšie žreby na Slovensku? Hrajte online losy od Fortuny, Tiposu...

Kajotwin free spiny

Kajotwin vstupný bonus a zrýchlená registrácia

Získajte až 207 free spinov a bonus 2 007 € v casine KajotWin! Nová zrýchlená registrácia otvára už do pár minút svet plný bonusov,...

Fortuna žreby

Najviac výherné stieracie žreby a pravdepodobnosť výhry

Výherné žreby sa v klasickej aj v elektronickej podobe tešia veľkej obľube. ✅ Aké žreby sú najvýhernejšie a ktoré sú najlepšie online losy?