Lovestream festival 2024: program, vstupenky, ubytovanie

Milovníci hudobných festivalov sa môžu aj tento rok tešiť na festival Lovestream, ktorý sa bude konať v auguste na starom letisku Vajnory. Na a ako to už pri tomto festivale býva zvykom, aj tento ročník je nabitý zaujímavými menami. Na koho sa môžete tešiť?

Festival Lovestream Foto: Pixabay

Hodnotenie festivalu Lovestream 2024: 9,5/10

  • Dátum a termín: 16. až 18. augusta 2024
  • Miesto: staré letisko Vajnory
  • Charakter: pomerne nový hudobný festival, ktorý každoročne na Slovensku privíta svetovo známe mená a prináša rôzne hudobné žánre

Lovestream festival 2024: dátum a miesto

Letný hudobný festival Lovestream sa bude v auguste konať už po tretí rok a organizátori nezostali nič dlžní svojej povesti. Podarilo sa im totiž dohodnúť účasť na festivale s veľkými menami svetovej hudobnej scény.

Tretí ročník Lovestream festivalu sa bude opätovne konať na starom letisku vo Vajnoroch v Bratislave, no a návštevníkom svoje brány otvorí 16. augusta. Potrvá pritom tri dni, čiže finišuje 18. augusta.

Vstup na festival bude povolený od piatku 16. augusta od 12:00 hod., no a opustiť festival treba do pondelka 19. augusta do 12:00 hod. Návštevníkom sú k dispozícii dva vchody, jeden je určený držiteľom klasických vstupeniek, no a ten druhý je pre návštevníkov s VIP lístkami.

Lovestream festival 2024: program, účinkujúci interpreti a line-up

Všetky tri dni hudobného festivalu prinášajú koncerty zaujímavých interpretov zvučných mien, medzi ktorými nájdete také hviezdy, akými sú 50 Cent, Rita Ora, Macklemore, Tiësto či Dimitri Vegas & Like Mike, ktorí sa predstavia na hlavnom stagei.

Okrem hlavného stageu sa však môžete tešiť aj na Electronic Stage. Tam si môžete vychutnať hudbu napríklad od dvojice Chase & Status, no poteší vás aj celosvetovo známy DJ a producent z Nemecka Tujamo, či Sota alebo HI-LO a iní.

Vstupenky na Lovestream festival 2024: typy lístkov, cena a kde kúpiť

Ak by ste si chceli vychutnať atmosféru tretieho ročníka hudobného festivalu Lovestream 2024, lístky si môžete kúpiť buď priamo na webstránke festivalu, alebo ich nájdete aj v sieti Ticketportal. Dostupných je viacero typov lístkov, pričom máte možnosť vybrať si permanentku na celý festival alebo si kúpite lístok na jeden konkrétny festivalový deň.

Ak by ste sa rozhodli pre VIP vstupenku, tak okrem vstupu na festival cez samostatný vchod, budete mať prístup aj do VIP priestoru pri hlavnom pódiu. To však nie je všetko, pretože s VIP lístkom sa dostanete aj k vlastnej food zóne a baru či k vlastnému WC. Pozor však, kemping v cene nie je.

Okrem lístkov na podujatie si viete online kúpiť tiež miesto v kempe, pričom máte možnosť prenajať si aj rôzne typy stanov a podobne.

Typ vstupenky na Lovestream festival 2024 Cena
3-dňová vstupenka 199 €
3-dňová VIP vstupenka 430 €
3-dňová KIDS (1r-6r) vstupenka 55 €
3-dňová ZŤP vstupenka 155 €
1-dňová vstupenka Piatok 115 €
1-dňová VIP vstupenka Piatok 215 €
1-dňová KIDS (1r.-6r.) vstupenka Piatok 15 €
1-dňová ZŤP vstupenka Piatok 55 €
1-dňová vstupenka Sobota 109 €
1-dňová VIP vstupenka Sobota 215 €
1-dňová KIDS (1r.-6r.) vstupenka Sobota 15 €
1-dňová ZŤP vstupenka Sobota 55 €
1-dňová vstupenka Nedeľa 109 €
1-dňová KIDS (1r.-6r.) vstupenka Nedeľa 215 €
1-dňová ZŤP vstupenka Nedeľa 15 €
1-dňová ZŤP vstupenka Nedeľa 55 €

sipka Neprehliadnite: Koľko stoja lístky na festival Pohoda?

Lovestream festival 2024: ubytovanie, camping

Festival Lovestream prináša návštevníkom aj možnosť ubytovať sa priamo na mieste v stanovom mestečku. To je dostupné od piatku 16. augusta od 12:00 hod., no a vybrať si môžete rôzne typy ubytovania.

Jednou z nich je to, že si v campingu prenajmete stan, pričom sú na výber rôzne veľkosti. Priplatiť si môžete aj za úložnú skrinku, nabíjačku či nafukovaciu posteľ. Toto stanové mestečko je vopred pripravené a neberiete si doň vlastný stan.

Okrem toho si môžete vybrať možnosť camping + parking, čo vám umožňuje postaviť si stan hneď vedľa vášho auta.

No a pre maximálne pohodlie si môžete užiť aj parkovanie pre karavany, ktoré vám poskytuje aj prípojku na elektrinu. Samozrejmosťou je, že či už sa ubytujete v stane v campingu, v stane pri vašom aute či v karavane, máte prístup k sprchám a toaletám, no a o vašu bezpečnosť sa stará SBS služba.

sipka Ak máte v pláne ísť na Lovestream autom, myslite na slovenskú diaľničnú známku.

Lovestream festival 2024: recenzie

Tento rok sa bude konať tretí ročník festivalu Lovestream, no a nás zaujímalo, ako hodnotia návštevníci dva predchádzajúce ročníky. No a našli nielen pozitívne, ale aj negatívne recenzie.

Vlani sa dokonca objavila menšia kauza, keď organizátori festivalu vymazávali negatívne komentáre k akcii na Google. Tam sa ľudia sťažovali napríklad na nezvládnutú situáciu s parkovaním.

Mnohí mali problém s nedostatočným počtom toaliet a tiež na nedostatok pitnej vody v cisternách. Veríme však, že organizátori sa na týchto nedostatkoch poučia a tento rok sa im vyhnú.

Lovestream festival 2024 – časté otázky

Na záver pre vás máme odpovede na niekoľko častých otázok, ktoré vám v súvislosti s týmto obľúbeným festivalom môžu napadnúť.

Vystúpi na Lovestream 2024 Coldplay?

Nie, Coldplay sa medzi interpretmi na Lovestream festivale 2024 nenachádza.

Kto je na Lovestream festivale 2024 headliner?

Festival Lovestream 2024 má na každý deň zaujímavých headlinerov, v piatok je to 50 Cent a Rita Ora, v sobotu Dimitri Vegas & Like Mike a Macklemore, no a v nedeľu je to rozhodne legendárny Tiësto.

Boli na Lovestream Bratislava 2023 Imagine Dragons?

Áno, v roku 2023 bola kapela Imagine Dragons jedným z headlinerov festivalu.

Je dostupná brigáda alebo práca na festivale Lovestream 2024?

Hoci niektoré hudobné festivaly priamo na svojich stránkach zverejňujú informácie o tom, že hľadajú brigádnikov a ponúkajú prácu, Lovestream medzi nimi nie je.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Rockové legendy ACDC vystúpia na Slovensku

Koncert ACDC na Slovensku: lístky, predpredaj, kapacita

Austrálska rocková legenda AC/DC ohlásila veľkolepý návrat na pódiá. Ich európske turné bude mať 17 zastávok a nechýba medzi nimi ani...

tt

Tina Turner - životopis, koncerty, skladby, film

Tina Turner bola 🎙️ speváčkou amerického pôvodu, ktorá spievala rock, R&B, soul, pop. Výrazná osobnosť so svojským štýlom spevu a tanca...

Hip Hop žije - film o festivale 2023

Hip Hop žije - film o festivale na Voyo 2023

Dokumentárny film o desaťročnom fungovaní hudobného festivalu Hip Hop žije môžete sledovať už teraz na streamovacej platforme Voyo. Diváci...