UFC 303: Martin Buday vs. Adrei Arlovski (kurzy, Voyo)

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC bude hostiť mená ako Martin Buday či Andrei Arlovski. Už 29. júna sa odohrá jedna z najväčších odviet všetkých čias v Las Vegas. Aká je analýza a kurzy? Kde môžete sledovať livestream? Viac informácii nájdete v článku.

Martin Buday Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Martin Buday vs. Andrei Arlovski: 9/10

  • Dátum: 29. 06. 2024
  • Miesto konania: Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: dostupné vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC 303: dátum, miesto a čas

Turnaj UFC 303 by mal otriasť svetom MMA, aj vďaka duelu medzi Jiřím Procházkom a Alexom Pereirom. Napriek tomu veríme, že vás bude zaujímať aj duel medzi Martin Budayom a Andreiom Arlovskim. Očakávaný fight večer bude ponúkať naozaj riadnu podívanú v T-Mobile Aréne v Las Vegas 29. júna 2024.

Ak ste fanúšikmi bojových športov, nezabudnite fandiť a staviť si na niektorého z bojovníkov v banneri nižšie. Okrem toho získate možnosť sledovať UFC naživo z pohodlia vášho domova.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

UFC 303: Martin Buday vs. Andrej Arlovski (heavyweight)

32-ročný Slovák Martin "Badys" Buday vstúpi už po šiestykrát na pôdu UFC. Buday zápasí v ťažkej váhe pre váhu 120 kg a výšku takmer 2 metre. Medzi jeho silné stránky patrí vysoká odolnosť v postoji. Čo máme na mysli?

Keďže je Martin dosť vysoký a ťažký, dalo by sa predpokladať, že bude jeho postoj ťažkopádnejší. No nie je tomu tak. Vie sa dobre hýbať, no nie vždy vie pracovať so svojou energiou. Súperi ho niekedy vedia poriadne vyšťaviť. Ako sa hovorí, že za všetko môže žena, v tomto prípade to bude len ženský rod pre slovo kondícia. Mal by ju zlepšiť, aby mal väčšiu istotu.

45-ročný Bielorus Andrei Arlovski sa považuje za "veterána", ktorý svoj výkon stále drží. No niektorí sa prikláňajú k názoru, že je tomu tak zo zotrvačnosti. My si myslíme, že je skvelé, keď sa človek udržuje po celý život. Arlovski má o niečo atletickejšiu postavu než Buday. Hoci je štíhlejší, má o 13 rokov viac, je stále v dobrej kondičnej príprave a vie používať taktiku.

Výsledok duelu dvoch mladých mužov môže byť ešte pre nás prekvapením. Aj keď, takmer neporaziteľný chlapík Martin vyhráva väčšinu zápasov a jeho bilancia v profi sfére MMA sa zatiaľ drží na skutočne dobrých číslach, všetko je možné. Pre zaujímavosť uvádzame, aké pomery si Buday drží:

  • 13 výhier ku 2 prehrám
  • v postoji je pomer 7:1
  • v submisii si drží 2 výhry a žiadne prehry

Sleduj priebeh zápasu tu

UFC 303 Martin Buday: analýza, kurzy a tip

Ako to dopadne tentoraz? Necháme sa prekvapiť. Nezabudnite však sledovať priebeh zápasu a užívať si energiu večera a vaše možné výhry v stávkovaní. Pripomíname ešte kurzy na galavečer v Las Vegas.

TIPSPORT KURZY na duel Buday vs. Arlovski
Buday 2 (kury 1,93) Arlovski 1 (kurz 2,19) Remíza X (kuirz 45,00)

LIVE stream, TV priamy prenos, PPV online: Arlovski vs. Buday

Ako iste viete, že všetky turnaje UFC sú vysielané platenou, streamovacou službou Voyo. Slovenské a české stretnutia si môžete pozrieť napríklad na kanáloch ako je Premier Sport a Nova Sport.

Dobrou alternatívou je predplatené PPV (pay-per view), kde bez ďalších zbytočných podmienok môžete sledovať živé prenosy zo sveta športu. Nájdete ho na platforme UFC Fight Pass alebo cez aplikáciu tejto organizácie.

Livestream je pripravený na TV Tipsport, pre tých, ktorí sa už dávnejšie zaregisrovali a pretipovali v priebehu mesiaca aspoň za 1,20 e, ale i pre nových zákazníkov. Úplne nové účty majú šancu získať živé prenosy na 7 dní zadarmo a 30 € na prvé stávkovanie.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Víťazný oblúk v Paríži odetý do olympijského vizuálu

Letná olympiáda 2024 v Paríži LIVE: program, vstupenky

Rok 2024 bude rokom športu – blížia sa totiž 🏟️ letné OH 2024 v Paríži. Aký je program? Pribudli nové disciplíny? Čo znamenajú olympijské...

UFC 300: Procházka vs. Rakić – zápasy a kurzy

Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić na turnaji UFC 300

Jubilejný turnaj organizácie UFC s poradovým číslom 300 sa uskutoční už túto sobotu a prinesie aj zápas Jiřího Procházku s Aleksandarom...

Fortuna žreby

Najviac výherné stieracie žreby a pravdepodobnosť výhry

Výherné žreby sa v klasickej aj v elektronickej podobe tešia veľkej obľube. ✅ Aké žreby sú najvýhernejšie a ktoré sú najlepšie online losy?