ME vo futbale 2024: Tipkvíz a dotácia 140 000 €

Majstrovstvá Európy vo futbale sú už na spadnutie. Dňa 14. júna 2024 vypukne v poradí už sedemnáste EURO. Pri tejto príležitosti máte možnosť tipnúť si a vyhrať zaujímavé ceny. Stávková kancelária Tipsport spustila tipérsku súťaž o zaujímavé ceny.

Zapojte sa do Tipsport súťaže Foto: Tipsport

Futbalové EURO 2024: súťaž a bonus v Tipsporte

Európsky šampionát vo futbale, ktorý sa začne 14. júna a končí 14. júla, je dobrým dôvodom k tomu, aby bola spustená aj tematická kampaň stávkovej kancelárie Tipsport. Každý z vás, ktorý sa zadarmo zaregistruje do stávkovej kancelárie Tipsport, má možnosť hrať o vecné ceny.

sipka Kliknite a zaregistrujte sa v stávkovej kancelárii Tipsport!

Ak budete mať to šťastie a budete medzi vybranými 30 000 najlepšími, môžete sa tešiť na rozdelenie odmeny 140 000 eur. Okrem tejto možnosti máte k dispozícii 30 € bonus na stávkovanie a bezplatný prístup ku všetkým športovým prenosom počas 7 dní.

Sleduj priebeh zápasu tu

Tipkvíz, súťaž EURO 2024: dotácia, odmeny, ceny výhry

Súťaž od Tipsportu je dotovaná 140 000 €, v prepočte je to 14 miliónov Netov. Prvých 30 tisíc tipérov si rozdelí 10 378 €, opäť v prepočte 10 378 000 Netov, a to podľa celkového poradia. Ako to pokračuje ďalej?

  1. miesto získa 400 000 Netov
  2. miesto dostane 120 000 Netov
  3. miesto sa môže tešiť na 60 000 Netov

Navyše 4 milióny Netov sú pripravené pre hráčov, ktorí si tipnú lepšie ako bookmaker Tipsportu Pavel Boško. Ak ešte neviete, čo sú to Nety a ako ich získať, kliknite sem a dozviete sa všetky potrebné informácie.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Pravidlá tipovania: Tipsport kvíz, Majstrovstvá Európy vo futbale 2024

Ak chcete správne a úspešne súťažiť, musíte poznať pravidlá danej súťaže. Tipérska súťaž od Tipsportu pozostáva z 22 kôl. Každé kolo ponúka 2 typy otázok. Za každú správnu odpoveď získate 1 bod do tabuľky.

V prvej časti súťaže odpovedáte jednoducho len ÁNO alebo NIE, a to podľa toho, ako budete vidieť situáciu na ihrisku. Napríklad, či padne alebo nepadne červená karta, ktorý hráč dá gól, alebo či bude či nebude tím čakať penalta.

Druhá časť pozostáva zo zatvorených otázok, kde budú tri možnosti označené A, B alebo C. Otázky sa opäť budú týkať daných zápasov, v rovnakom princípe ako v prvej časti. To či padne alebo nepadne gól, ktorý tím bude úspešný, ktorý zas nazbiera žlté karty či fauly a pod..

Ako v každej hre, tak ani v tejto nebude chýbať žolík. Keď ho priradíte k úspešnej odpovedi, nezískate jeden ale rovno dva súťažné body do tabuľky! Prajeme vám v hre veľa šťastia a zábavy. Tipujte s rozumom.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

EURO 2024

Majstrovstvá Európy vo futbale: vstupenky na EURO 2024

Futbalové Euro 2024 ⚽ sa bude hrať od 14. 06. do 14. 07. 2024 v Nemecku. Medzi 24 účastníkmi nechýba ani naša krajina, Slovensko. Kde si...

Poplatky za hazardné hry

Aký poplatok za hazardné hry zaplatíte v slovenských bankách?

Väčšina slovenských bánk má v cenníku zavedené ✔️poplatky za hazard, no a v našom článku sa dozviete, aká je ich výška. Poradíme aj, ako sa...

Fortuna žreby

Najviac výherné stieracie žreby a pravdepodobnosť výhry

Výherné žreby sa v klasickej aj v elektronickej podobe tešia veľkej obľube. ✅ Aké žreby sú najvýhernejšie a ktoré sú najlepšie online losy?