Unikátny skladovací systém s mimoriadne jednoduchou montážou

Nielen z dôvodu vyšších cien za metre štvorcové sú naše obytné priestory často obmedzené a neschopné poskytnúť miesto veciam, ktorými sa zásobujeme. Za týmto účelom sa preto pravidelne vybavujeme špeciálnymi policovými konštrukciami, v ktorých bezpečí je možné uskladniť takmer akúkoľvek položku a získať tak na bývanie voľné miesto. O aké systémy ide a majú schopnosť ponúknuť vašim veciam svoje miesto?

Regál Foto: New Africa/Adobestock.com

Kovový regál z ľahkej, ale pevnej konštrukcie

Unikátnym skladovacím systémom s mimoriadne jednoduchým zostavením sa môže pochváliť špeciálny regál z kovu. Vyrobený je z ľahkej, no pritom pevnej ocele, ktorá je pre jednoduchšie použitie, údržbu, životnosť aj vzhľad vybavená kvalitnou povrchovou úpravou zo zinku. Tá dodáva celému systému nielen pevnosť a možnosť ho dlhodobo udržiavať v čistote, ale aj príjemný estetický vzhľad industriálneho charakteru s vysokým leskom.

Skvelou kombináciou tohto moderného „nábytku“ sú aj rovnako pevné a odolné HDF police, z ktorých jedna má nosnosť až 175 kg. Vysokú nosnosť a stabilitu špeciálneho úložného riešenia podporujú aj pevné stojiny s ich špeciálnymi plastovými pätkami.

Bezskrutkový systém montáže

Nielen materiálové, ale aj konštrukčné riešenie kovových regálov od Majster Regál je mimoriadne výhodné. Stojiny sú vybavené špeciálnymi otvormi, do ktorých v ľubovoľnom mieste môžete nosnú časť police jednoducho zasunúť.

Zhotovenie celého regálu vám tak zaberie len niekoľko minút, pričom na celú prácu vám postačí gumené kladivo, šikovné ruky a chuť sa do montáže pustiť.

Ak by ste si predsa len nevedeli dať s množstvom jednotlivých dielov na začiatku rady, využiť môžete v každom balení regálu priložený jednoduchý montážny návod a možno pomoc rodinného príslušníka.

Možnosť prispôsobenia

Na záver to najdôležitejšie. Policový systém zložený z kovových stojín si môžete aj po čase prispôsobiť, napríklad zväčšiť, pridaním nových častí. Špeciálny zasúvací bezskrutkový systém vám túto možnosť uľahčí bez toho, aby ste museli aktuálny regál rozoberať a odstraňovať jeho obsah.

Pre vyššiu pevnosť a stabilitu väčšieho regálu je ale lepšie ukotviť celý systém k stene. Zaťaženie políc môžete podporiť a optimalizovať správnym rozložením tovaru a jednotlivých políc v správnom rozmedzí.

Dôležité je samozrejme aj to, aby ste si konkrétny typ regálu a jeho políc tiež vyberali v závislosti od konkrétneho charakteru tovaru. Nech už sa teda rozhodnete pre tento unikátny systém z akéhokoľvek dôvodu, správny výber a rozmer regálu vám a vášmu domovu, garáži alebo obchodu poskytne komfort, ktorý ste nečakali.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť