MS v ľadovom hokeji: Slovak fanshop, vstupenky, program 2024

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 5 000 € a 50 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa nezadržiteľne blížia. Vy ako fanúšikovia slovenského tímu sa už určite neviete dočkať oného dňa, aby ste mohli naplno fandiť. Máme pravdu? Merchandisingová kolekcia, ktorá sa nesie v duchu hokeja, je na dosah. Stačí si len vybrať. Tak poďme si tému bližšie rozobrať.

Fanúšičky slovenského hokeja Foto: ČTK / Taneček David

MS hokej 2024

Hokejová reprezentácia Slovenska sa zúčastňuje svetového šampionátu v Českej republike. Termín začiatku pre 16 hokejových tímov je stanovený už čoskoro. A teda, na 10. do 26. 05. 2024.

Špeciálnu udalosť sprevádzajú rôzne akcie, ktorých súčasťou môžete byť aj vy. Nielenže si dokážete obliecť typizované doplnky, aby každý vedel, odkiaľ ste, ale môžete si aj staviť a pri troche šťastia aj vyhrať!

sipka Kliknite SEM a stavte si (nielen) na výkony našich vo Fortune! Tipovať môžete všetkých 64 duelov, ktoré sa na turnaji odohrajú.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Vstupenky na MS hokej 2024: cena Tipsport najlepších lístkov

Na zápasy sa môžete pripraviť už vopred, a to kúpou vstupeniek a merchu v podobe oblečenia a doplnkov, ktoré si na hokej môžete vziať. Na oficiálnom webe šampionátu si viete zakúpiť vstupenky, ktorých cena sa pohybuje v závislosti od turnaja a sektoru miesta sedenia.

👉 TU sú uvedené ceny hokejových zápasov 👈

Program na MS hokej Slovensko, online MS hokej

Ak chcete sledovať hokejový šampionát z pohodlia domova, môžete tak urobiť veľmi ľahko. Na Slovensku si stačí naladiť JOJJOJ Šport a JOJ Plus. Práve na JOJ Plus sa budú vysielať hokejové zápasy základnej A-skupiny z Prahy.

Okrem toho všetky tieto hokejové stretnutia nájdete na streamovacej platforme JOJ Play, ktorá je však spoplatnená. V prípade, ak fandíte zo susedných Čiech, nalaďte si TV JOJ.

Mimo vyššie uvedené, program hokeja môžete vidieť aj cez livestreamy slovenských stávkových kancelárií, akou je aj Tipsport. Na TV Tipsport si tak môžete pozrieť všetky stretnutia a fandiť tak na plné obrátky. V prípade Tipsportu treba mať aktívny hráčsky účet a v priebehu 30 dní by ste mali pretipovať minimálne 1,20 €.

sipka Neprehliadnite: Prehľad kurzov na stávkovanie v hokeji!

Tabuľka MS v ľadovom hokeji: Slovensko

Celé podujatie sa začína skupinovou fázou. Česko sa postaví proti Kanade, Fínsku, Švajčiarsku, Dánsku, Nórsku, Rakúsku a Veľkej Británii. V prípade Slovenska sa jedná o stretnutie so 7 krajinami.

V nasledujúcej tabuľke si môžete pozrieť, kedy a s kým sa koná 7 hokejových stretnutí v skupine B. Nezabudnite fandiť patrične nahodení. Okrem toho stávkujte s rozumom a bez rizika!

Zápasy Dátum Čas
Slovensko : Nemecko 10. 05. 2024 16:20
Slovensko : Kazachastan 12. 05. 2024 12:20
USA : Slovensko 13. 05. 2024 16:20
Slovensko : Poľsko 15. 05. 2024 20:20
Francúzsko : Slovensko 18. 05. 2024 20:20
Slovensko : Lotyšsko 19. 05. 2024 20:20
Švédsko : Slovensko 21. 05. 2024 20:20

Oficiálny fanshop MS v hokeji 2024

Nielen pokrikmi, účasťou a dobrou náladou, ale i unikátnou a tak typickou fanúšikovskou výbavou môžete našich hokejistov podporiť. Už je najvyšší čas, aby ste tak urobili, aby ste ešte nejaký ten dres, čiapku či mikinu stihli kúpiť.

sipka Kliknite na hockeyslovakia.store a určite si vyberiete.

Predmety (suveníry) pre fanúšikov slovenského hokeja

Medzi typické súčasti majstrovstiev sveta v hokeji so slovenským erbom patria:

  • dresy
  • tričká
  • mikiny
  • doplnky (šiltovky, šály, osušky)
  • suveníry (mini šál do auta, fľaša s logom Hockey Slovakia, kľúčenka, odznak, pero v tvare hokejky, mini hokejka, plastový náramok, hrnček, puk, sedací vak, vlajka)

Vtipné mikiny pánske a dámske, slovenský hokej dres (cena)

Pre fanclub hokejistov je na oficiálnom webe pripravený široký sortiment, ktorý vás nielen poteší, ale i zahreje na zimnom štadióne. Mikina s kapucňou alebo bez nej, v modrej, sivej a bielej farbe vás upúta slovenským erbom zdobeným hokejovou akciou. Cena mikín je v tejto relácii: 25, 39 a 65 €.

Dres, ktorý si môžete navliecť hoc aj na bundu, je ladený do národných farieb: bielej, modrej a červenej. Na jeho prostriedku a na pleciach dominuje erb Slovenskej republiky. Jeho cena je 130 €.

Čiapky (šiltovky) vo farbách národného tímu

Pre nežnejšie pohlavie sú pripravené šiltovky v púdrovo ružovej alebo modro-bielej farbe s erbom uprostred. Pre pánov je v ponuke tmavomodrá, bielo-modrá šiltovka taktiež ozdobená znakom Slovenskej republiky.

Šály pre fanúšikov hokeja

Ak radi fandíte so šálom v ruke, poteší vás fanúšikovský šál v rôznom dizajne. Napríklad flísovaný, obojstranný šál s nápisom Slovensko či Slovensko do toho dá jasne najavo, na koho strane stojíte. Okrem toho je vyrobený z materiálu, ktorý vás zahreje.

sipka Chcete vedieť, ako fandia v Česku? Kliknite sem a dozviete sa viac.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si na MS v hokeji za 70 € bez rizika u Fortuny

FORTUNA - STAV SI ZA 70 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a stav si na MS v hokeji za 70 € bez rizika a získaj aj slovenský dres!

KLIKNI TU a stav si za 70 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Reprezentácia Slovensko, Kaufland Cup 2022 - Zdroj Profimedia

Slovensko na MS v hokeji: zostava, program a výsledky

Majstrovstvá sveta v hokeji 2024 ⏩ Program a nominácia Slovenska, výsledky, prípravné zápasy a história našich úspechov na MS.

Atletický štadión SNP Vojenské športové centrum Štiavničky, Banská Bystrica

Lístky na Majstrovstvá Európy v atletike do 18 rokov 2024: info

V druhej polovici júla 2024 čaká Banskú Bystricu a celé atletické Slovensko obrovský sviatok. Zarezervujte si vstupenky ešte dnes. Viac sa...

MS v hokeji

Majstrovstvá sveta v hokeji 2024: program, zápasy, výsledky

Kompletný zápasový program hokejových MS 2024 ✔️ Od skupinovej fázy až po finále 🏅 Dôležité informácie o turnaji...